SponsorKliks

 

 

De Dunckers is een samenwerking aangegaan met SponsorKliks. Van deze samenwerking kunnen alle leden van de Dunckers profijt hebben. Hiervoor kan bijvoorbeeld materiaal worden gekocht voor de teams of evenementen worden georganiseerd!
Jij kunt daarbij helpen. Vanaf nu kun je met je online aankopen geld verdienen voor de Dunckers. En: het is eenvoudig én het kost jou niets extra!

Op de homepage van www.dedunckers.nl (en onderaan deze pagina) vind je een banner van SponsorKliks. Als je op deze banner klikt, kun je bij meer dan 100 grote webshops aankopen doen. Van elke aankoop ontvangt de club 75% van de commissie. Reserveer je een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel je online een pizza of andere maaltijd via Justeat.nl, dan ontvangt de Dunckers €1,- voor de clubkas.
Het kost je geen cent extra!

Vanaf nu kun jij de Dunckers dus sponsoren, gratis. Ook met kleine bedragen, want elke euro kan de club goed gebruiken. Via SponsorKliks kun je aankopen doen bij onder meer MediaMarkt, V&D, Zalando, Wehkamp, KLM, Essent, KPN, Belvilla, Booking.com, Expedia en Bol.com. De aankoop doe je gewoon bij de online winkel van jouw keuze!

Hoe werkt het?
Heel simpel: webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% Van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van de Dunckers. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert de Dunckers hier direct van!

Wil jij dus de Dunckers gratis sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de banner op www.dedunckers.nl. Voor jou een kleine moeite, voor de Dunckers directe inkomsten. Start nu met sponsoren en klik op onderstaande link om online te shoppen!

“SponsorKliks,

 

 

 

 


0.154137