Informatie lidmaatschap

Wil je lid worden van basketbalvereniging de Dunckers? Neem dan contact op met de ledenadministratie:
Heleen Bentvelzen via ledenadministratie@dedunckers.nl

Leeftijd

Bij ons kan je lid worden vanaf 8 jaar (let wel op de wachtlijst).
Met ingang van seizoen 2018-2019 worden wellicht ook jonge-welpentrainingen (voor 4- t/m 7-jarigen) aangeboden. Zie voor meer informatie onderaan deze pagina.

Proeftraining

Er is altijd een mogelijkheid bij leden die twijfelen of ze basketbal wel leuk vinden om 3x een proeftraining te volgen. Deze proeftrainingen kunnen echter pas plaats vinden als je ook daadwerkelijk lid kan worden (dus nadat je eventueel op de wachtlijst hebt gestaan).

Wachtlijst

Helaas hebben wij (vanwege een tekort aan trainers en coaches) een flinke wachtlijst voor bepaalde leeftijdscategorieën.
Hierbij een overzicht voor welke leeftijdscategorieën er een wachtlijst is en hoe lang deze wachtlijst ongeveer is (een schatting, dus onder voorbehoud):

  leeftijdscategorie   duur wachtlijst   
Jongens    tot 12 jaar

ongeveer 1 jaar

  M14 ongeveer 1 jaar
  M16 afhankelijk van ervaring
  M18 afhankelijk van ervaring
  M20 afhankelijk van ervaring
Meisjes tot 12 jaar ongeveer 1 jaar

 

 

 

 

 


laatst bijgewerkt: 25 augustus 2018


Wil je meer informatie hierover of wil je op de wachtlijst gezet worden? Geef dan je naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum door aan de ledenadministratie.
Wanneer je op de wachtlijst staat, krijg je automatisch een bericht als er plaats voor je is.

Voorrang?
Overigens is het bespreekbaar dat kinderen in bovengenoemde leeftijdscategorieën voorrang kunnen krijgen op de wachtlijst indien een ouder iets kan betekenen voor de vereniging (denk bijvoorbeeld aan trainen/coachen). Wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op met de ledenadministratie.

Lidmaatschapsformulier

Het lidmaatschapsformulier krijg je toegestuurd, wanneer er contact is geweest met de ledenadministratie en er toegezegd is dat je lid kan worden.

Trainingen

Trainingen vinden plaats op de maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagavond op drie á vier velden naast elkaar in de Dudok Arena. Kijk hier voor meer informatie, o.a. over de trainingstijden

Wedstrijden

Wedstrijden worden vaak gespeeld op zaterdag en een enkele keer op vrijdagavond of op zondag. Thuiswedstrijden worden gespeeld in Dudok Arena. Uitwedstrijden vinden voor de jeugd plaats in de regio (Culemborg tot Almere). Hierbij wordt van ouders verwacht dat ze om beurten de kinderen naar de wedstrijden rijden (de coach stelt hiervoor een rijschema op).
Er worden gemiddeld 16 tot 20 wedstrijden per seizoen gespeeld.

Jonge-welpentrainingen (voor 4- t/m 7-jarigen)

Wij willen de 4- t/m 7-jarigen graag meer basketbalplezier laten beleven en daarom denken wij eraan met ingang van dit seizoen welpentrainingen te organiseren voor deze leeftijdsgroep. 

Binnenkort zal meer informatie verschijnen over de welpentrainingen voor 4- t/m 7-jarigen, zoals frequente, tijdstip en kosten. Houdt de site in de gaten!

 


0.078408