Berichten vanuit het bestuur

Dupeer andere teams niet en kom je taken na!

Geplaatst op zondag 7 oktober 2018 10:00 uur door Webmaster De Dunckers

Ook afgelopen zaterdag waren er helaas weer teveel afwezigen en te-laat-komers. Door het niet nakomen van de geplande taken worden andere teams gedupeerd, met zaterdag als dieptepunt een wedstrijd van M18-2 die niet door kon gaan en waar we spelers en ouders teleurgesteld -en met verlies- naar huis moesten laten gaan.

De taken zijn duidelijk en ruim van tevoren aangegeven op de site (zie ook rechts op de site onder 'Taken' en 'Thuiswedstrijden dit weekend'). Het is een verplichting van de leden zelf dit in de gaten te houden. Aan de taken wordt ook d.m.v. meldingen via facebook en twitter herinnerd. Wij zijn genoodzaakt dit niet opkomen en te laat komen dan ook consequent aan te pakken. Niet opkomen leidt automatisch tot een wedstrijd schorsing. Twee keer niet op tijd aanwezig zijn bij gepland tijdstip aanvang wedstrijd ook. Hiermee dupeer je een team waar je bij stond ingedeeld, dupeer je jezelf en dupeer je je eigen team...

Bij deze het verzoek jezelf op de hoogte te stellen van het schorsingsbeleid en ook elkaar binnen de vereniging hier met regelmaat op te wijzen en zo schorsingen te voorkomen. Zaterdag 13 oktober is de volgende thuisspeelzaterdag, dus controleer alvast of je staat ingedeeld.

Dank voor jullie inspanningen!
Namens het bestuur

← Terug naar het overzicht


0.121149