Berichten vanuit het bestuur

Koude Start 2018 - traditie voortgezet!

Geplaatst op zaterdag 20 januari 2018 09:00 uur door Webmaster De Dunckers

Ook dit seizoen was het weer spannend of we een nieuwjaarsborrel konden houden als basketbalvereniging. Met de invoering van de vrijwilligersborg hadden we als bestuur de hoop dat zich vele leden zouden melden om mee te helpen om ook de Koude Start door te kunnen laten gaan. We merken echter dat nog niet iedereen zich heeft aangemeld voor een taak (wel doen, dan krijg je ook snel je borg weer terug!) en dus ook nog niet voor het regelen van de Koude Start.Gelukkig hebben we enthoustaste Lars de Groot, die het niet kon aanzien- en horen dat er wellicht gebroken moest worden met de traditie, waardoor er op zaterdag 13 januari jl. toch de Koude Start 2018 is gehouden! Met hulp van enkele dames uit het eerste Damesteam (VSE1) kon dit keer voor het eerst op de zaterdagmiddag- en avond onder het genot van een drankje en een hapje de tweede seizoenshelft en het nieuwe jaar worden ingeluid.

Na een volle eerste thuisspeeldag van 2018 zijn vele leden blijven hangen en zijn, met een drankje in de hand, voor de charmes van de lotenverkoopsters gevallen. We hebben dit jaar weer veel lootjes kunnen verkopen, waarvoor dank! De opbrengsten zullen worden ingezet voor bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe ballen (dit is de laatste weken hard nodig gebleken). Vanzelfsprekend stond er ook dit jaar weer een grote berg met mooie prijzen klaar: we zijn erg blij met de toppers die de club hebben willen sponsoren: Under Armour, Nike, Optisport, Danniele Postma, Moaves, Joy's en Xebia. Terwijl de leden de erwtensoep, bittergarnituur, limonade en andere versnaperingen verorberden, bedankte Camillus (voorzitter) iedereen voor zijn komst en stipte enkele positieve ontwikkelingen dit seizoen aan, waarna de loterijheren- en dames het podium betraden en zorgden dat de prijzen eerlijk werden verdeeld onder de aanwezigen.

Halverwege de avond was het tijd om op te ruimen en alvast vooruit te denken en dromen naar de volgende evenementen. Zo zal het in mei weer tijd zijn voor het Eindtoernooi (dit keer gecombineerd met de Algemene Ledenvergadering!). Wil je daarbij helpen, geef je dan snel op via vrijwilligers@dedunckers.nl.

Namens het bestuur nogmaals dank voor de hoge opkomst, dank aan Lars voor het organiseren, en dank voor de hulp van de dames uit VSE1. En ook dit jaar Mireille weer bedankt voor de opslag en bewaking van de mooie prijzen.

← Terug naar het overzicht


0.152628