Berichten vanuit het bestuur

Sportlink App Basketball.nl voor overzicht wedstrijden en taken!

Geplaatst op maandag 10 september 2018 20:00 uur door Webmaster De Dunckers

Aankomend weekend worden de eerste wedstrijden gespeeld en het weekend van 22 september de eerste thuiswedstrijden. Net als afgelopen seizoen wordt ook dit seizoen met Sportlink en de bijbehorende app en digitale wedstrijdformulier (DWF) gewerkt.

Heb jij de Sportlink app Basketball.nl al geïnstalleerd? Alle leden van de NBB gaan ook komend seizoen als speler, scheidsrechter, coach of jurylid weer met deze app aan de slag. Download hem snel via www.sportlink.nl/basketball-nl (iOS en Android) en blijf op de hoogte van jouw wedstrijden en die van je favoriete team. Dit kan ook als toeschouwer!

Download nu de app (Android en iOS) en weet meer over jouw wedstrijden, wanneer je moet fluiten of tafelen. Op de speciale Sportlinkpagina staat uitgelegd hoe alles in zijn werk gaat!

  • Ben je lid van de vereniging, zorg dan dat je bij het registreren in de app hetzelfde e-mailadres gebruikt dat de basketbalvereniging bekend is (is er een conflict, lees dan hier).
  • En zorg dat je, als speler, voor de eerste wedstrijd je pasfoto hebt ingevoerd in de app (als dit nog niet is gebeurd). Lukt dat niet, zorg er dan voor dat je bij de wedstrijd een legitimatiebewijs bij je hebt!

  • Teams die in de Eemland-competitie spelen kunnen hun wedstrijden niet terugzien in de app. Zij hebben een eigen website.

← Terug naar het overzicht


0.112702