Berichten vanuit het bestuur

Sportlink App Basketball.nl nu beschikbaar voor overzicht wedstrijden en taken!

Geplaatst op zondag 10 september 2017 20:00 uur door Webmaster De Dunckers

Aankomend weekend worden de eerste thuiswedstrijden gespeeld. Al eerder hebben we aangekondigd dat aankomend seizoen met Sportlink en de bijbehorende app en digitale wedstrijdformulier (DWF) gaat worden gewerkt.

Heb jij de Sportlink app Basketball.nl al geïnstalleerd? Alle leden van de NBB gaan komend seizoen als speler, scheidsrechter, coach of jurylid met deze app aan de slag. Download hem snel via www.sportlink.nl/basketball-nl (iOS en Android) en blijf op de hoogte van jouw wedstrijden en die van je favoriete team. Dit kan ook als toeschouwer!

Download nu de app (Android en iOS) en weet meer over jouw wedstrijden, wanneer je moet fluiten of tafelen. Op de speciale Sportlinkpagina staat uitgelegd hoe alles in zijn werk gaat!
De wedstrijden zijn vanaf begin september zichtbaar in de app. Er wordt nog aan de planning gewerkt, dus het wedstrijdprogramma kan nog wijzigen. Er wordt ook nog gewerkt aan de weergave op de site.

  • Ben je lid van de vereniging, zorg dan dat je bij het registreren in de app hetzelfde e-mailadres gebruikt dat de basketbalvereniging bekend is (is er een conflict, lees dan hier).
  • En zorg dat je, als speler, voor de eerste wedstrijd je pasfoto hebt ingevoerd in de app (als dit nog niet is gebeurd). Lukt dat niet, zorg er dan voor dat je bij de wedstrijd een legitimatiebewijs bij je hebt!

← Terug naar het overzicht


0.114126