Deurbeleid en (pols)bandjes

Om alles komende zaterdag met zo vele enthousiastelingen een beetje in goede banen te kunnen laten lopen, willen we jullie vragen vooral op tijd te komen.

Degene die aan het jubileumtoernooi meedoen, hebben al een mail ontvangen. De anderen zullen bij de reünie, de barbecue of het feest aansluiten. We zijn met veel mensen, het zal druk zijn. Dat is natuurlijk super gezellig. Maar we moeten ons ook aan een aantal regels houden.

Zo zal er géén alcohol geschonken worden aan personen onder de 18 jaar. Daarom zullen er polsbandjes uitgereikt worden, zowel voor 18-minners als 18-plussers. Ook voor deelname aan de barbecue heb je een polsbandje nodig. Dit bandje krijg je alléén als jouw bijdrage ook daadwerkelijk overgemaakt is. Voor de meeste mensen zal dus gelden dat ze twee bandjes om hun pols hebben. Simpel gezegd: één voor drinken (op eigen kosten), één voor eten (al betaald).

Het 'drank' bandje is tevens je toegangsbewijs tot het feest. Zonder bandje; géén feest.

Uiteraard basketbalt het niet fijn met een bandje om je hand dus voor alle spelende bezoekers geldt dat zij pas na het toernooi hun bandje(s) hoeven op te halen.

Waar kan je de bandjes ophalen? In de ontvangsthal/gang van de Dudok Arena zal een tafel staan met daarachter mensen die jou je bandje of bandjes uitreiken. Dit gebeurt alléén als je op de lijst staat.

Wanneer kan je de bandjes ophalen? Tussen 15.00 uur en 18.00 uur kan je jouw bandje(s) ophalen.

Tip: Wacht niet met het ophalen van je bbq-bandje tot vlak voor 18.00 uur, maar wees op tijd. Dit geldt ook voor mensen die naar de reünie komen. Het zal vooral tussen 16.00 uur en 18.00 uur erg druk zijn. Dus zorg dat je bijtijds aanwezig bent.

We hopen en rekenen op ieders medewerking en wensen jullie alvast een fijne dag.
Mochten er toch nog vragen zijn; mail naar 50jaar@dedunckers.nl

Met groet,
Jubileumcommissie 50 jaar de Dunckers 

 


0.067908