50 jaar de Dunckers

De Dunckers wordt 50 jaar en dat gaan we vieren! www.facebook.com/50jaardedunckers

Wil jij alles weten van het aankomende jubileum? Ben je benieuwd naar de verre, maar ook recente geschiedenis van jouw club? Wil jij weten in welke sporthallen de Dunckers furore maakte? Wil jij zien welke leuke/gekke/mooie evenementen er door de jaren heen gehouden werden? Of vind je het gewoon leuk dat de Dunckers dit basketbalseizoen 50 jaar bestaat. Kijk dan eens op de nieuwe facebook pagina!

Hier worden de komende maanden updates over het jubileum geplaatst. Hier kan je vinden wie er vroeger allemaal bij Dunckers basketbalden, wat voor kleding er tientallen jaren geleden werd gedragen, wat de mooiste kampioenschappen waren en de leukste toernooien.

We proberen via deze pagina dit seizoen steeds meer (oud)leden te benaderen, zodat we in mei 2015 samen een mooi feestje kunnen vieren en kunnen proosten op een halve eeuw Dunckers! Help ons op weg naar een prachtig jubileum door de nieuwe pagina te liken en te delen met (oud)leden. Posten mag natuurlijk ook...

Op deze pagina is het programma voor 30 mei 2015 te vinden. Het wordt en volle dag met diverse activiteiten in en bij de Dudok Arena.


0.081499